• info@autobedrijfmanhoef.nl
  • 075-6841250 // 06-24 53 70 74 // 075-6845607
  • maandag tot vrijdag 08:00-17:00, zaterdag op afspraak

Autobedrijf Manhoef

Ook voor Volkswagens

Merk:

Model:
Prijs vanaf:

Prijs tot:
KM-stand vanaf:

KM-stand tot:
Bouwjaar vanaf:

Bouwjaar tot:
Brandstof:

Transmissie:

Pas filter toe

Import

Waarom importeren?
De meeste auto's zijn in het buitenland goedkoper, daarom is het gunstig om een auto uit het buitenland te importeren, voor zakelijk of particulier gebruik. Bij het invoeren van een auto worden andere BPM-, BTW- en slurptax-regels gehanteerd en daarom is de auto uiteindelijk goedkoper.

Door de hoge BPM, BTW en eventuele Slurptax die in Nederland betaald moet worden is een auto in Nederland duurder dan in Duitsland, andere Europese landen en USA. Bij het invoeren van een auto, zakelijk of particulier, moet afhankelijk van een aantal zaken, minder of geen BPM, BTW en slurptax betaald worden. In Duitsland en sommige andere Europese landen zakt de waarde van een auto harder dan in Nederland. Dit komt door het grotere aanbod. Dus afgezien van de lagere prijs, omdat er minder of geen BPM, BTW en slurptax betaald is over een auto, is een auto ook goedkoper omdat de waarde van een auto sneller zakt. In USA zakt de waarde van een auto vrij snel door het grote aanbod en slechte economie. Ook door de gunstige dollar koers is een auto in USA goedkoper.

1. Aankoopbemiddeling
Als u een auto heeft gevonden zal Autobedrijf Manhoef voor u bemiddelen bij het kopen van de auto. Eerst zal er worden gekeken of de auto die u wilt kopen goed is, zodat u geen miskoop doet en dan zal er namens u onderhandeld worden over de prijs.

2. Transport
Als u uw auto heeft gekocht wordt de auto op een trailer getransporteerd naar Autobedrijf Manhoef. De auto zal dan circa een week na aankoop bij Autobedrijf Manhoef staan, dit is afhankelijk van de plaats waar de auto staat.

3. Keuring en inschrijving
In Nederland wordt uw auto bij de RDW gekeurd en ingeschreven. Het keuren van de auto houdt in dat de RDW beoordeelt of de auto voldoet aan de Nederlandse eisen van de wegen en verkeerswet. Het inschrijven van de auto houdt in dat de auto wordt ingeschreven in het RDW register.

4. Douane afhandeling
De aangifte wordt door de douane fiscaal goedgekeurd, waarna het te betalen BPM bedrag wordt vastgesteld.

Als de auto door de RDW en de douane is goedgekeurd en de BPM is betaald zal het kenteken worden gemaakt. Zodra het kenteken bij Autobedrijf Manhoef is aangekomen, kunt u uw auto komen ophalen.